Trouwen

Trouwen

Gaan jullie trouwen en zoeken julle een heerlijke buitenlocatie om jullie droomdag door te brengen? Bij ons ben je meer dan welkom!

Je kunt zelf kiezen waar de plechtigheid gehouden wordt, hoe en waar de bruiloftsgasten ontvangen worden, waar de taartentafel mag komen te staan en waar je graag wilt borrelen. Heerlijk dineren aan lange tafels onder de bomen of binnen in de Tuinkamer. Zelfs jullie feestje kan georganiseerd worden bij ons in de tuin.

Wij hebben een vaste cateraar Heerlijk & Hecht uit Breda. Wij zorgen dat de tuin op en top is en Heerlijk & hecht laat het jullie aan niets ontbreken.

Informeer naar de mogelijkheden via email of vul het contactformulier in.


Meer op De Hazelhof

Elk jaar wordt de tuin een aantal zondagen opengesteld zodat je zelf kunt komen genieten van de tuin. Dit jaar zijn wij open op zondag 17 juni , 24 juni en 14 oktober.
Gaan jullie trouwen en zoeken jullie een heerlijke buitenlocatie om jullie droomdag door te brengen? Bij ons ben je meer dan welkom!
Onze catering wordt altijd perfect verzorgd door Heerlijk & Hecht, een fantastisch bedrijf uit Breda dat naadloos aansluit bij wat wij bieden en waar we voor staan.
Vergaderen in een inspirerende omgeving? Bij ons kun je terecht voor vergaderarrangementen. Er is veel mogelijk en anders dan anders. Je kunt ook informatie opvragen bij info@heerlijk-hecht.nl

De Hazelhof

Een droomtuin van 10.000 m2 waar u kunt ronddwalen, overnachten, vergaderen en trouwen.