De tuin

De tuin

De Hazelhof is een tuin van 10.000 m2 groot origineel aangelegd in 2005. Wij tuinieren op zeer vruchtbare grond en de tuin oogt dan ook al heel volwassen. We hebben verschillende tuinkamers die met elkaar verbonden worden door de zichtassen.

Zo is er een grote bloementuin van ruim 400 m2 met verschillende borders met vaste planten. Ook ontbreken de moestuin en de kruidentuin niet met elk jaar weer verschillende groenten, kruiden en eetbare bloemen. We hebben een laan met sierappels en een berceau van 40 meter lang met Blauwe Regen (Wisteria).

Ook de fruitboomgaard en notengaard zijn heerlijke tuinen om in te wandelen of om op een bankje te genieten van al het natuurschoon om je heen.

De vijvertuin en het CarrĂ© zijn een lust voor het oog en prettig om te vertoeven. Het hart van de tuin is een witte tuin met enkel wit bloeiende planten afgezet met het grijze blad van de Pyrus salicifolia.

Moeilijk voor te stellen? Bekijk de onderstaande foto's maar nog leuker is het om gewoon zelf een keer een kijkje te komen nemen!

De Hazelhof

Een droomtuin van 10.000 m2 waar u kunt ronddwalen, overnachten, vergaderen en trouwen.