Catering

Catering

Onze catering wordt altijd perfect verzorgd door Heerlijk & Hecht, een fantastisch bedrijf uit Breda dat naadloos aansluit bij wat wij bieden en waar we voor staan. Of je nu een huwelijk, jubileum, verjaardag, bedrijfsfeestje of ander plezierig moment wilt vieren.

Ga naar www.heerlijk-hecht.nl om alle mogelijkheden te bekijken of neem via email contact op: info@heerlijk-hecht.nl 


Meer op De Hazelhof

Elk jaar wordt de tuin een aantal zondagen opengesteld zodat je zelf kunt komen genieten van de tuin. 2023 zijn wij open op 25 juni, 2 juli en 29 oktober. Wij stellen af en toe de tuin extra open; dit laten wij weten via onze site, facebook en instagram. Wil je deze informatie niet missen? volg ons op facebook en instagram! tuin de Hazelhof
Gaan jullie trouwen en zoeken jullie een heerlijke buitenlocatie om jullie droomdag door te brengen? Bij ons ben je meer dan welkom! Ga naar tabblad ‘over de hazelhof’ en klik op trouwen/fotoalbum Hier krijg je een idee over wat er allemaal mogelijk is bij ons op De Hazelhof!
De catering en organisatie van jullie bruiloft wordt perfect verzorgd door Heerlijk & Hecht, een fantastisch bedrijf uit Breda dat naadloos aansluit bij wat wij bieden en waar we voor staan.
De tuinkamer is een heerlijke ruimte waar je wanneer je de Hazelhof bezoekt heerlijk kunt zitten en je koffie of thee drinken. Wanneer wij opentuindagen hebben is deze ruimte volop in gebruik. Wanneer wij tuinclubs ontvangen, starten we met koffie in de tuinkamer. Deze plek kan ook gebruikt worden voor vergaderingen en bijeenkomsten, een ontspannen en inspirerende sfeer om in te werken.

De Hazelhof

Een droomtuin van 10.000 m2 waar u kunt ronddwalen, overnachten, vergaderen en trouwen.