Trouwen

Trouwen

Gaan jullie trouwen en zoeken julle een heerlijke buitenlocatie om jullie droomdag door te brengen? Bij ons ben je meer dan welkom!

Je kunt zelf kiezen waar de plechtigheid gehouden wordt, hoe en waar de bruiloftsgasten ontvangen worden, waar de taartentafel mag komen te staan en waar je graag wilt borrelen. Heerlijk dineren aan lange tafels onder de bomen of binnen in de Tuinkamer. Zelfs jullie feestje kan georganiseerd worden bij ons in de tuin.

Wij hebben een vaste cateraar Heerlijk & Hecht uit Breda. Wij zorgen dat de tuin op en top is en Heerlijk & hecht laat het jullie aan niets ontbreken.

Informeer naar de mogelijkheden via email of vul het contactformulier in.


Meer op De Hazelhof

Elk jaar wordt de tuin een aantal zondagen opengesteld zodat je zelf kunt komen genieten van de tuin. 2024 zijn wij open op zondag 30 juni, zondag 7 juli en zondag 27 oktober Wij stellen af en toe de tuin extra open; dit laten wij weten via onze site, facebook en instagram. Wil je deze informatie niet missen? volg ons op facebook en instagram! tuin de Hazelhof
Gaan jullie trouwen en zoeken jullie een heerlijke buitenlocatie om jullie droomdag door te brengen? Bij ons ben je meer dan welkom! Ga naar tabblad ‘over de hazelhof’ en klik op trouwen/fotoalbum Hier krijg je een idee over wat er allemaal mogelijk is bij ons op De Hazelhof!
De catering en organisatie van jullie bruiloft wordt perfect georganiseerd door de Hazelhof en onze vaste cateraars. Wanneer je ons een mail stuurt, info@dehazelhof.nl, sturen we jullie graag onze informatie en de mogelijkheden voor jullie bruiloft op De Hazelhof.
De tuinkamer is een heerlijke ruimte waar je wanneer je de Hazelhof bezoekt heerlijk kunt zitten en je koffie of thee drinken. Wanneer wij opentuindagen hebben is deze ruimte volop in gebruik. Wanneer wij tuinclubs ontvangen, starten we met koffie in de tuinkamer. Deze plek kan ook gebruikt worden voor vergaderingen en bijeenkomsten, een ontspannen en inspirerende sfeer om in te werken.

De Hazelhof

Een droomtuin van 10.000 m2 waar u kunt ronddwalen, overnachten, vergaderen en trouwen.